Wat is JaHou?

  • Approved Exam Organization van PeopleCert
  • Approved Exam Organization van EXIN
  • Accredited Training Organization EXIN
  • e-Learning Portal Partner van PINK Elephant EMEA
  • Accreditation Education Partner van Van Haren Learning Solutions

0
+
Jaar ervaring
0
+
Slagingspercentage
0
+
Locaties
0
+
Ervaren docenten

Onze ‘geschiedenis’

Met een passie voor ICT en onderwijs werd het in 2012 al snel duidelijk, dat we ons wilden gaan inzetten om bedrijven te ontzorgen op het gebied van examens, certificeringen en opleidingen, maar dan op ‘onze manier’. Persoonlijk contact, korte lijntjes, flexibiliteit en een goede begeleiding maken JaHou anders dan andere examenorganisaties en vooral ‘ons bedrijf’.

De flexibiliteit uit zich in meerdere vormen. Zo hanteren wij het Anywhere, Anytime en Anyplace principe. Ieder traject stemmen wij volledig af op jouw wensen. Examens online? We regelen het voor je. Examens op locatie? We komen naar je toe, om zo, bij meerdere personen in een bedrijf, één centraal examenmoment te realiseren. Wanneer de examenvereisten niet gewaarborgd kunnen worden, kunnen wij de examens ook paperbased afnemen. Dat kan zelfs wanneer er verschillende examens afgenomen worden. Training in een grote groep of juist individueel? Geen probleem!

Kortom: geen enkele wens is voor ons te gek, we maken de oplossing 100% op maat voor jou.

Webshop voor examens en studie

In deze innovatieve tijd, waarbij veel zelfstandig en snel geleerd wordt, biedt JaHou een oplossing. Via onze webshop is het mogelijk om online trainingspakketten en examens aan te schaffen in combinatie met de juiste begeleiding. Een oplossing die in het drukke werkleven vaak een uitkomst is.

Heb je vragen over de mogelijkheden binnen JaHou? Of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Al je vragen over examens, certificeringen en studie kun je via Whatsapp aan ons stellen. Korte lijntjes en direct antwoord dat is waar JaHou voor staat!

Het JaHou Team

Erik

Al geruime tijd is Erik werkzaam binnen de opleidingsbranche, waar hij zich inzet op het gebied van opleidingsbegeleiding en loopbaancoaching. Kwalificering is een proces waar hij zich sterk voor maakt; elke werknemer binnen elke organisatie dient te beschikken over de kennis en capaciteit, waarmee er optimaal invulling gegeven kan worden aan zijn/haar functie.
Goede begeleiding en het zetten van een duidelijke stip op de horizon in samenspraak met elkaar zijn bij dit proces van wezenlijk belang.
Binnen JaHou streeft hij er naar om bedrijven te helpen en te ontzorgen op het gebied van opleidingen. Hij verzorgt graag passende oplossingen, waarbij kwaliteit, zekerheid en flexibiliteit de drie speerpunten zijn.

Jos

Jos is al meer dan 35 jaar werkzaam als ICT docent en -coach, waarbij de nadruk vooral ligt op de niet technische trainingen. Met specialisaties op de gebieden van Projectmanagement en Service Management. Al die tijd heeft hij bewust gekozen voor de combinatie lesgeven én zelf aan het front werkzaam zijn/blijven. Zodat hij de theorieën ook in de praktijk kan toepassen en zijn praktijkervaring ook in zijn lessen kan meenemen!
De filosofie van Jos is dat de optimale kennisoverdracht centraal staat en de training daar volledig op moet worden afgestemd. In de praktijk komt dat vaak neer op volledige flexibiliteit in trainingsvorm, locatie, tijdstip en aanpak. Elk traject, elke deelnemer, elke kennisoverdracht is uniek!

Daniël

Daniël’s drijfveer: Empowerment en het uitdagen van mensen om te groeien in vaardigheden en als persoon. Daniël is een zeer gemotiveerde en bekwame IT-professional en teamplayer. Hij omarmt processen, ontwerpen en diensten op een gedetailleerde en accurate manier en heeft vooral gewerkt voor multinationals en ziekenhuisomgevingen.
Er vond een carrièreverandering plaats na 15 jaar werk van creëren en bouwen naar lesgeven en uitleggen.
Als leraar Hogeschool deelt hij zijn kennis en ervaring graag met studenten, want zij zijn onze toekomstige ICT-professionals.
Zijn visie: “Inspireren van cursisten en bijdragen aan hun ontwikkeling, zodat ze krijgen wat zij nodig hebben!”

Tim

Hij is een “jonge professionele generalist” met een passie voor dynamische projecten, die een verscheidenheid aan taken omvatten. Zijn handelsmerk is: doelen bereiken door analytisch denken, te interviewen en samen te werken in een beknopt plan van aanpak. Zijn motivatie komt voort uit de bereidheid om het proces tussen een bedrijf en zijn medewerkers te begrijpen en te faciliteren. Verandermanagement is van bijzonder belang voor hem in deze steeds wisselende wereldeconomie. Hij is gepassioneerd door het werken in Europa en het verkennen van nieuwe landen, culturen en werkmethoden.

Pascal

Pascal is een ervaren Senior Infrastructure Engineer, die uitstekend de bedrijfsbehoeften kan vertalen naar technologische oplossingen. Hij is vaardig in Windows 10, Server 2016, VMware, Ivanti Workspace Control en Automation, Citrix XenApp en Desktop, Exchange, Office365, ADFS, DirectAccess, Powershell, ITIL en IT Service Management.
Als gecertificeerd Microsoft Trainer traint hij graag IT-mensen wereldwijd om hun certificering te behalen, Tijdens zijn sessies combineert hij graag zijn bedrijfservaring met technische ervaring en het studiemateriaal, zodat de studenten niet alleen de theorie leren, maar het geleerde ook direct kunnen implementeren in hun dagelijkse werk.

De beste keuze

Onze partners

Door samenwerking met onze partners hebben wij toegang tot een expertnetwerk met industrie- en marktkennis. Organisaties en personen kunnen erop vertrouwen dat de producten en diensten van geaccrediteerde organisaties altijd onafhankelijk zijn beoordeeld om diensten van een consistente en hoge kwaliteit te waarborgen.

JaHou ICT gelooft dat accreditatie, certificering en kwalificaties over de hele wereld nog belangrijker zullen worden, aangezien meer organisaties en personen hun vermogens en vaardigheden willen laten zien.

ICT staat centraal

Gewoon bij jou op locatie

Voor een eerlijke prijs

Vrijblijvend adviesgesprek of meer informatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
PRINCE2 Agile® AEO logo
itil-no-border
prince2_no-banner-logo
bisl_breed
asl_breed

ITIL® / PRINCE® / PRINCE2 Agile® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The Swirl logo ™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. The ITIL® / PRINCE2® / PRINCE2 Agile® Accredited Examination Institute logo is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. ASL® / BiSL® is a registered trade mark of ASL BiSL Foundation. JaHou is a reseller of Courseware from Pink Elephant B.V. and Van Haren Learning Solutions.The ITIL®, PRINCE2® en PRINCE2 Agile® courses on this page are offered by Pink Elephant B.V. ATO of AXELOS Limited.