Start Data Analytics Foundation Trainingen

Jouw ICT staat centraal

Gewoon bij jou op locatie

Voor een eerlijke prijs

Data Analytics Foundation Trainingen

De wereld draait om data!

Globalisering en technische hulpmiddelen hebben geleid tot een steeds grotere hoeveelheid data. Organisaties van elke omvang ontdekken de voordelen van het systematisch verzamelen en gebruiken van data om daarmee zakelijke beslissingen te onderbouwen. Data Analytics gaat over het opslaan van gestructureerde en ongestructureerde data en het transformeren van data door het op te schonen. Het is ook het verzamelen van data en het verkrijgen van inzichten daaruit. Het is echter niet alleen bedoeld voor specialisten. Bijna iedereen die werkzaam is in een organisatie moet wel eens een rapportage aanvragen of opstellen. Daarom is het voor iedereen die systematisch informatie verwerkt of op efficiënte wijze rapportages wil aanvragen ten behoeve van een geïnformeerd besluitvormingsproces, belangrijk om in grote lijnen te begrijpen hoe data wordt omgezet in inzichten.

De doelgroepen van Data Analytics zijn:

 • Professionals die een rol ambiëren waarin het analyseren van data tot hun kerntaken behoort.
  Zoals: data-/informatieanalisten; business intelligence (BI) analisten; data-administrators/informatiemanagers; data-/analytics managers; datawetenschappers.
 • Maar dit is ook een goed startpunt voor professionals die betrokken zijn bij (bedrijfs)activiteiten en management in ieder domein, die geïnteresseerd zijn in de zakelijke voordelen van data-analyse en de technieken die daarbij komen kijken.
  Zoals: (digitale) marketing-/mediaspecialisten; marketing-/marktonderzoeksanalisten; businessunit-/afdelingsmanagers; bedrijfsanalisten; financiële professionals.

Resultaat

 • Je krijgt inzicht in de basisconcepten van Data Analytics, de activiteiten binnen het data-analyseproces en de verschillende methoden om data te analyseren. (Data omzetten in inzichten; Verzamelen, ordenen en beheren; Opschonen en Analyseren)
 • Je weet bovendien hoe output van het analyseproces kan worden gevisualiseerd in grafieken, diagrammen en plots. (Visualiseren)

Dit alles bereik je door in 2 dagen de gedegen basis te leggen van Data Analytics met een docent met ruime ervaring. Kortom: Je bent klaar voor het EXIN Data Analytics Foundation Examen.

Investering

 • De investering bedraagt voor de training klassikaal € 1390,00 exclusief 21% BTW
  (Dit bedrag is inclusief het dagarrangement. Dit zijn kosten voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee/frisdrank en een uitgebreide lunch.)
 • De investering bedraagt voor de online training € 1275,00 exclusief BTW
  (Voor online bijeenkomsten rekenen we uiteraard geen arrangementskosten.)

Plaats & Data

Data Analytics Foundation (NL) Klassikaal
Data: 8 januari en 9 januari 2024
Tijden: 09:00 – 12:30 en 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Heerlen

Interesse?

Neem contact op met info@jahou.eu of via whatsapp of vul de gegevens in op onze contactpagina!